Foto: David Vroom

Foto: David Vroom

Wardie

Mijn naam is Wardie Hellendoorn (1990) en ik zoek naar de schoonheid van het dagelijks leven met mijn camera. Ik vang kleine authentieke momenten en creëer hiermee beeldverhalen.

Mijn doel als fotograaf is om de grenzen van commerciële fotografie te verleggen door echte verhalen vast te leggen.
Ik benader mijn onderwerpen op een observerende en empathische manier, waarbij ik de scène laat ontvouwen zonder meteen in te grijpen.

De stijl waarin ik fotografeer, is transparant en oprecht. Dit sluit goed aan bij organisaties die met trots willen laten zien wat ze doen. Ik werk graag voor bedrijven en organisaties die de wereld willen veranderen en socialer, creatiever of duurzamer willen maken. 

Vanaf het eerste idee denk ik graag mee en creëren we samen een op maat gemaakt plan waarin beeld en boodschap elkaar optimaal versterken.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek als je je merkvoering persoonlijker wilt maken en de interesse van je doelgroep wilt wekken.

Diensten

ontwikkelen beeldstrategie

fotografie

beeldbewerking

Diensten

ontwikkelen beeldstrategie

fotografie

beeldbewerking

Drone_DJI_0162-2_WHP_webHD_web

Opleidingen

2022
Masterclass Bas Losekoot
Studio X Street - Cinematic Lighting

2009 - 2014
Fotografie (Bachelor of Arts)
Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag

2012
Stage bij Raimond Wouda
Assisteren en research documentaire projecten

2011
ResearchLab
Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag

2008 - 2009
Engineering, Design & Innovation
Hogeschool van Amsterdam

Reviews van klanten

Annemieke Brackel
Annemieke Brackel
23/02/2024
Wardie heeft voor Florius Hypotheken zakelijke portretfoto’s gemaakt van onze relatiemanagers onder andere voor gebruik op onze website. Op de dag van de shoot heeft Wardie een kleine studio bij ons op kantoor ingericht. Wardie weet als geen ander om mensen op hun gemak te stellen door vragen te stellen en een praatje aan te knopen. Collega’s konden daardoor zichzelf zijn en dat kwam zo ook over op de foto’s. Wardie is een ware professional in zijn vak en erg prettig om met hem samen te werken. Wij zijn erg blij met het resultaat!
Natasja Derksen
Natasja Derksen
19/02/2024
Wardie heeft in 2 fotoshoots eigen beeld geschoten voor onze beeldbank, voor gebruik op onze website en in mailings. Het is heel prettig samenwerken met hem. Professioneel, bevlogen, denkt mee en heeft een eigen visie. En bovendien is Wardie gewoon heel prettig om mee samen te werken. We zijn heel blij met de resultaten!
Tessa Knipscheer
Tessa Knipscheer
08/02/2024
Ontzettende prettige samenwerking met Wardie voor portretfoto's van alle kandidaat-Kamerleden voor GroenLinks-PvdA, voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023 en de Europese Verkiezingen 2024. Wardie dacht creatief mee met onze visie en stelde zich te allen tijde flexibel op.
Ferry Vermeulen
Ferry Vermeulen
04/12/2023
Wardie leverde exceptionele zakelijke portretfoto's van mij als Wim Hof Method Instructor. Zijn creativiteit en vriendelijkheid maakten de shoot plezierig. Hij dacht goed mee en leverde prachtige resultaten. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar professionele en persoonlijke portretfotografie.
M R
M R
16/03/2023
Voor een groot internationaal evenement waar ik één van de sprekers was, had ik op zeer korte termijn een actuele profielfoto nodig die gebruikt kon worden in de aankondiging van het evenement. Wardie heeft feilloos geïnterpreteerd wat mijn wensen waren en daarnaast originele suggesties gegeven aangaande de locaties die mijn professionele achtergrond het beste tot uitdrukking brachten. Wardie's begeleiding ter plaatse heeft geresulteerd in een prachtige set foto's die tegelijkertijd krachtige en eerlijke representaties zijn geworden. Ik kan Wardie van harte aanbevelen!
Barend Wilschut
Barend Wilschut
03/08/2022
Voordat ik Wardie heb gevraagd, merkte ik dat communicatie van mijn ontwerpbedrijf wat onpersoonlijk overkwam. In de gesprekken met Wardie heeft hij bedacht om de foto's spontaan, oprecht en creatief in te steken en ze in mijn studio te schieten. Een heel moeilijke opdracht die ontzettend goed is gelukt. Tijdens de shoot heb ik me verbaasd over de inkijkjes die hij wist te vinden en de details waar hij helemaal enthousiast van werd. Ook al hou je niet van op de foto staan, Wardie's kalmte en professionaliteit zorgen ervoor dat er prachtige integere beelden ontstaan. Grote klasse.
Gijs Boerwinkel
Gijs Boerwinkel
03/11/2021
We hebben met Wardie samengewerkt tijdens een festival weekend vol met verschillende type events; van workshops en talks tot wandelingen. Zijn aanwezigheid was erg professioneel, hij wist de juiste rol te nemen en schakelt makkelijk tussen de verschillende settings waarin hij fotografeert. Ook de oplevering van de foto's was prettig. Hij was flexibel wanneer er bij sommige belangrijke foto's spoed achter zat en gaf een prettig overzicht en selectiemiddel om de juiste foto's op te leveren aan het eind. We gaan hem zeker nog eens inzetten voor evenement fotografie!
Dorus Smit
Dorus Smit
29/08/2021
Wardie heeft mijn nieuwe portretfoto's geschoten. Deze foto's wilde ik gebruiken voor mijn CV, social media en persoonlijk vlak. Tijdens de fotoshoot was Wardie professioneel, rustig en dacht mee voor het beste resultaat. Hij gaf je genoeg vrijheid, had veel leuke ideeën en stelde je tegelijk op je gemak. Erg knap gedaan! Ik raad hem dan ook erg aan voor een portretfoto of andere photoshoots. Hij is zeer flexibel en denkt graag me je mee. Ik zeg doen!
Else Nicolai
Else Nicolai
26/08/2021
Ik wilde zelf graag een paar zakelijke portretten die zowel geschikt zijn voor LinkedIn, je CV en profielfoto voor je zakelijke whatsapp; professioneel, maar wel met een persoonlijke touch! En die wens heeft Wardie absoluut waargemaakt. Ik houd zelf niet zo van poseren voor foto's, maar Wardie wist me al voor de shoot gerust te stellen met duidelijke instructies over wat we gaan doen en dat hij me zou helpen met hoe ik moest staan, waar ik heen moest kijken etc. Dat vond ik heel fijn en ik voelde me daardoor snel op mijn gemak. Ik ben heel blij met het resultaat en gebruik het voor al mijn professionele uitingen. Ik zou het iedereen aanraden om je portret te laten schieten door Wardie!
Peter van Putten
Peter van Putten
20/01/2021
Aan de hand van wat ik zelf heb verteld over de creatie van mijn meubel en daarna Wardie's eigen creativiteit hebben ervoor gezorgd dat hij mijn meubel bijzonder goed in beeld heeft gebracht . Beter dan ik zelf had kunnen voorstellen. Een mooi samenspel van twee ambachten.

Afspraak maken?

Heb je vragen of wil je iets bespreken naar aanleiding van de informatie op mijn website?

Wrong or no access token.

©2024 Wardie Hellendoorn Photography

Info
BTW: NL002230309B84
KvK: 54982553
Onderdeel van DuPho
Algemene Voorwaarden
Info
BTW: NL002230309B84
KvK: 54982553
Onderdeel van DuPho
Algemene Voorwaarden

Info
BTW: NL002230309B84
KvK: 54982553
Onderdeel van DuPho
Algemene Voorwaarden

Info
BTW: NL002230309B84
KvK: 54982553
Onderdeel van DuPho
Algemene Voorwaarden

Info
BTW: NL002230309B84
KvK: 54982553
Onderdeel van DuPho
Algemene Voorwaarden